LineUp 16 november 2019:


COUNTDOWN  A Tribute to 80ties Music
Beleef de jaren 80 opnieuw met een live optreden van deze "80TIES" music coverband met muziek van Toto, Simple Minds, Tears for Fears, U2, Cock Robin, ABC, Roxette en vele anderen jaren 80 iconen. Met jaren 80 coverband Countdown haal je een feest der herkenning in huis ! In 2003 opgericht (en in 2015 doorgestart) door muzikale vrienden die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het Limburgse covercircuit (o.a Fahrenheit, Manilla, Booze & the Wildcats, the Snixs, GB Bluesband, Hot Space en Miss Funkyfly) neemt Countdown je mee op een muzikale tijdreis door de jaren 80.SNOWCONTROL A Tribute To SnowPatrol

Combineer een stel ervaren muzikanten met een fikse dosis podiumervaring en een gezamenlijke voorliefde voor Snow Patrol en je hebt een winnende combinatie. Alle Snow Patrol-hits gebundeld in een meeslepende show. De aanstekers de lucht in bij Chasing Cars, rocken op Hands Open, dansen op Just Say Yes en meezingen op Run. Snow Control bewijst dat wat goed is, snel komt. De band heeft al op een groot aantal bekende podia in Nederland gestaan. En het gerucht gaat dat zelfs Gary Lightbody van Snow Patrol onder de indruk is van Snow Control.

Snow Control speelde medio 2011 de eerste shows, onder andere tijdens het Leidse Plein live festival in Amsterdam en in cultuurpodium De Boerderij in Zoetermeer. In 2012 behaalde Snow Control de landelijke halve finale van de Dutch Battle of the Coverbands. Daarnaast wist de band een indrukwekkend aantal top podia te beklimmen in binnen- en buitenland . Klap op de vuurpijl was het optreden op het hoofdpodium van Tribfest (Hull, UK), het grootste tribute festival ter wereld. In 2014 wist de band veel Snow Patrol liefhebbers te bereiken tijdens een optreden waar ze het podium deelden met the Handsome Poets en Kensington.
 

PINKPOP TRIBUTEBAND A Tribute To Pinkpop
P.T.B. (Pinkpoptributeband) is een tributeband die songs spelen van bands die op dit festival hebben gespeeld (van1972-2017) .
Van 1972 tot 2017 traden er honderden bands op. Pinkpop is daarom ook nog eens het oudste nog bestaande festival van de wereld.
Beroemde bands zoals Rolling Stones, Bruce Springsteen, U2 en the Police traden er op.
Het repertoire van de PTB is zeer gevarieerd. Zowel de prille beginjaren 1972 (met o.a. Cockney Rebbel, The Kinks, Rory Galagher, Focus}, maar ook de jaren 80 en 90 met grootheden als The police, U2, Van Morrison, Lenny Kravitz en Pearl Jam komen voorbij.